Μιχαηλίδης: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Ο Μιχαηλίδης βρήκε δίχτυα σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι βάζοντας το λιθαράκι του στη νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να δηλώνει στην κάμερα της NOVA:

«Δουλεύουμε τις στημένες φάσεις και όταν μας βγαίνει στον αγώνα σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά. Δούλεψα για να μάθω πίσω να παίζω με τέσσερις, βελτιώνομαι όσο μπορώ, θέλω να γίνομαι καλύτερος. Αλλά δεν έχει κάποια σημασία είτε παίζω με τέσσερις, είτε με τρεις.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ. Θα βελτιωθούμε. Δεν κοιτάμε πρόσωπα. Είμαστε ομάδα. Όλοι μαζί αμυνόμαστε, όλοι μαζί επιτιθόμαστε.

Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αντιδράσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε κόντρα στην ροή του αγώνα. Κρατάμε το καλό μας ξεκίνημα και την αντίδραση.

Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς με τον Βόλο και να πάρουμε κάτι στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στόχος μας σήμερα ήταν η νίκη για να πάμε με καλή ψυχολογία κόντρα στην Κοπεγχάγη. Προέχει αυτό το ματς και μετά κοιτάμε αυτό με τον Παναθηναϊκό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια