ΠΑΟΚ: «Οικονομικό πλήγμα για Καυτανζόγλειο»

Ο ΠΑΟΚ Β θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Ευκαρπίας ως έδρα του και όχι το Καυτανζόγλειο, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει στην ανακοίνωσή της (δείτε ΕΔΩ) πως πρόκειται για μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία να εκσυγχρονιστεί το στάδιο με έργα άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ιβάν Σαββίδης μάλιστα ευχαρίστησε την διοίκηση του Μακεδονικού για την άμεση επίλυση του ζητήματος, σχετικά με την έδρα του ΠΑΟΚ Β.

Αναλυτικά:

«Επιβεβαιώθηκε η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει ως έδρα της Β´ ομάδας την έδρα του Μακεδονικού, στην οποία μέρος του μισθώματος θα συμψηφιστεί με τα αναγκαία έργα υποδομής, λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της καθημερινότητας της ομάδας. Ο κ. Σαββίδης ευχαρίστησε την διοίκηση του Μακεδονικού για την άμεση επίλυση του ζητήματος.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, τονίστηκε η μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε για το Καυτανζόγλειο να δεχθεί χρηματοδότηση από ιδιώτη επενδυτή για έργα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, που θα σταματούσαν την πορεία διάλυσης όλων υποδομών του Σταδίου επ’ ωφελεία της πόλης και των αθλητών της Θεσσαλονίκης, αλλά και για την εξασφάλιση των απαιτήσεων FIFA-UEFA για αθλητικές εγκαταστάσεις τέτοιου επιπέδου, εξαιτίας παλινδρομήσεων και καθυστερήσεων πάνω από ένα χρόνο για μια απλή υπουργική απόφαση».

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια