Λοβ: «Θα μάθουμε από αυτή την ήττα»


Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ζερμέιν Λοβ στις δηλώσεις που έκανε, στάθηκε στο 3ο δεκάλεπτο του αγώνα με το Περιστέρι (ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 86-87) και έδωσε το σύνθημα για την ανασύνταξη και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω πως το πλάνο μας ήταν αυτό που έπρεπε. Επιθετικά εγώ προσωπικά είχα μια καλή μέρα, Ήταν μια κακή μέρα για κάποια από τα παιδιά στα οποία βασιζόμαστε.

Χάσαμε το παιχνίδι στο 3ο δεκάλεπτο, κάτι δεν πήγε καλά τότε. Ήταν ένα ματς το οποίο κρίθηκε στην τελευταία κατοχή, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Στην 3η περίοδο κάναμε κάποια γρήγορα φάουλ, αφήσαμε παίκτες να πάρουν ατομικές προσπάθειες και κάναμε κάποια λάθη που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν το μομεντουμ.

Για να μπορείς να κερδίσεις σε αυτή την Λίγκα, πρέπει να είσαι καλός και προσηλωμένος στα αμυντικά σου καθήκοντα.

Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το “μαξιλαράκι” της διψήφιας διαφοράς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαλαρώσουμε και να επιστρέψουν οι αντίπαλοι στο παιχνίδι.

Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις στο τελευταίο σουτ. Εγώ προτιμώ να χάνω με 30 πόντους από να χάνω στο τελευταίο σουτ. Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και δεν έπρεπε να το χάσουμε. Θα μάθουμε από αυτήν ήττα».

Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια