Μιχαηλίδης: «Δουλεύω καθημερινά για να δίνω το 100%»

Μιλώντας στο «SDNA», έστρεψε την προσοχή του στο «εμείς» και στο σύνολο. Θιασώτης της φιλοσοφίας Λουτσέσκου: «Είμαι χαρούμενος που πηγαίνω καλά μέχρι στιγμής. Δουλεύω καθημερινά για τον εαυτό μου και για την ομάδα. Εμείς δεν κοιτάμε ποτέ το ατομικό κομμάτι αλλά το σύνολο. Είμαστε ομάδα και δεν θα σταθώ ούτε στο γκολ μου, ούτε σε κάτι άλλο, αλλά στους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν το σημαντικό για εμάς». 

Για την αμυντική δυσλειτουργία του ΠΑΟΚ:«Δεν έχει άδικο ο κ. Λουτσέσκου (σ.σ. μιλώντας για δώρα), η αλήθεια είναι ότι το γκολ που δεχθήκαμε ήταν ένα δώρο από εμάς. Ξέρουμε ότι έχουμε δεχθεί περισσότερα γκολ από όσα θα έπρεπε και δουλεύουμε καθημερινά σε αυτό το κομμάτι. Θα βελτιωθούμε και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια». 

Για τη νίκη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και την σημασία της: «Ήταν πολύ σημαντικό. Μετά από μια νίκη παίρνουμε ψυχολογία ενόψει των δύο πολύ σημαντικών παιχνιδιών που έχουμε μπροστά μας. Με την ψυχολογία που πήραμε και τη δουλειά μας, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη και για την Κυριακή. 

Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι πολύ διαφορετικό το ματς με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα, αλλά σίγουρα θα έχει διαφορές, μιας και στην εξέλιξη του παιχνιδιού της Δανίας ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Η Κοπεγχάγη θα έρθει στη Θεσσαλονίκη πιο ψιλιασμένη, αλλά και εμείς θα είμαστε πιο έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Όσο για την επιστροφή της Θύρας 4: «Εννοείται πως η Θύρα 4 μας δίνει ώθηση, για να δώσουμε πάνω από το 100% μας. Όπως φάνηκε και κόντρα στον Απόλλωνα, αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το 1-1. Βγήκαμε μπροστά, προηγηθήκαμε ξανά και κερδίσαμε σχετικά εύκολα στο τέλος το παιχνίδι».
 


Για της φήμες περί ανανέωσης συμβολαίου: «Εννοείται ότι αυτό είναι καλό για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Εμένα το μυαλό μου όμως είναι στο γήπεδο, να δουλεύω καθημερινά για να δίνω το 100% και μόνο αυτό. Τα άλλα έρχονται...».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια