Πασχαλάκης: «Δεν είμαστε χαρούμενοι, κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα»


Δηλώσεις παραχώρησε στην κάμερα της Νόβα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, εκ των πρωταγωνιστών την νικηφόρας αναμέτρησης στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πασχαλάκης μετά το παιχνίδι:

«Να συγχαρώ την ομάδα της Τρίπολης, που έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Είμαι χαρούμενος γιατί ανεβαίνει επίπεδο το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις για το τι ακριβώς κάνει ο αντίπαλος στο παιχνίδι. Είχαμε μελετήσει τα χτυπήματά τους, ξέραμε ότι είναι πολύ δυνατοί στα στημένα» 

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: 
«Δε μπορώ να πω ότι είμαστε χαρούμενοι, κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής στο τέλος της χρονιάς, πρέπει να κερδίζεις στα παιχνίδια που δεν είσαι καλός. Ο κόουτς προσπαθεί να μας περάσει πολλά πράγματα, είναι πολλές πληροφορίες σε μικρό χρονικό διάστημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για το πως νιώθει ο ίδιος: 
«Έχω στόχο να βελτιώνομαι κάθε μέρα και το κλειδί είναι η διάρκεια. Σταδιακή άνοδο, ούτε μεγάλες μεταπτώσεις, ούτε πολύ καλά ή πολύ άσχημα παιχνίδια. Αυτό που θέλω είναι διάρκεια και την ίδια απόδοση σε όλα τα ματς. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης. Εγώ νιώθω ότι είμαι καλά, μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα μου. Θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος της χρονιάς, να έχουμε πετύχει το στόχο μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια