Το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ Β' και η αδιαφορία


Το εγχείρημα των Β' ομάδων έχει ως σκοπό να προετοιμάζονται νεαροί παίκτες σε ένα απαιτητικό επίπεδο προκειμένου να προωθηθούν στην Α' ομάδα. Και αυτό συνεπάγεται με την χρησιμοποίηση του ίδιου συστήματος, τακτικών προσεγγίσεων και μια πολύ καλή ομοιογένεια ανάμεσα στην Α' και την Β' ομάδα.

Εάν λοιπόν ο Γκαρσία χρησιμοποιεί το 4-4-2 και το 3-4-3, ενώ ο Λουτσέσκου το 4-2-3-1 και γίνονται συζητήσεις μία φορά το 2μηνο, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής της. 

Όσον αφορά την ενημέρωση για το συγκεκριμένο τμήμα του Δικεφάλου, διακρίνεται μια αδιαφορία. Από την αρχή της σεζόν έχουν δοθεί τόσα φιλικά και τις συνθέσεις τις μαθαίνουμε από μέσα μικρότερης εμβέλειας ενώ δεν έχει υπάρξει ποτέ τηλεοπτική κάλυψη. Επιπλέον, στα 4 φιλικά που έχει δώσει η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, μόνο σε 1 έχει γίνει φωτορεπορτάζ από την ΠΑΕ!

Πέρα από αυτά, έχουν υπογράψει παίκτες συμβόλαιο με την ομάδα (π.χ. Ουεντραόγκο) και δεν έχει γίνει ούτε μία σχετική ανακοίνωση, λες και ο ΠΑΟΚ Β΄ είναι η Κ15 του Δικεφάλου. Είναι απαράδεκτο εμείς οι οπαδοί μόνοι μας, μέσω αναζήτησης φωτογραφιών και ρεπορτάζ από τοπικά site, να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη για την δεύτερη επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ και το πως τα πήγε στα φιλικά που αγωνίστηκε.

Αναφερόμενοι και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος υπάρχουν πάρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα: Η έδρα του ΠΑΟΚ Β' θα είναι όντως το Καυταντζόγλειο; Πώς θα μπορούμε να βλέπουμε τους αγώνες; Πότε θα ενημερωθούμε για την διαδικασία; Θα υπάρξουν διαρκείας; κλπ.

Γενικά, δεν φαίνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βλέπει στα σοβαρά το θέμα ''ενημέρωση για τον ΠΑΟΚ Β''. Μπορεί οι ίδιοι οι ιθύνοντες να μην το βλέπουν τόσο σοβαρό πρότζεκτ όσο προβάλλεται στα μάτια των οπαδών, ωστόσο πρέπει να γίνουν αλλαγές διότι αυτό που βλέπουμε σήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ερασιτεχνικό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια