Βιεϊρίνια: «Είχαμε περισσότερο καρδιά παρά μυαλό!»

Για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ευρωπαϊκή συνέχεια αλλά και τον τραυματισμό του μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα: “Το πλάνο δεν πήγε καλά, ούτε το παιχνίδι. Είχαμε δουλέψει έναν τρόπο παιχνιδιού δεν μπορούσε να το δείξουμε στο γήπεδο. Αρκετά κακή μέρα για εμάς. Το αποτέλεσμα δεν ήτα αυτό που θα θέλαμε, ούτε αυτό που περιμέναμε”.

Για τη νίκη που δεν ήρθε: “Παίζαμε στην έδρα μας. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάποιες στιγμές παίξαμε περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά όχι με τον τρόπο που θα θέλαμε. Δεν ήταν το ποδόσφαιρο που θέλαμε να παίξουμε ή να δείξουμε. Κάναμε λάθη και το γκολ ήρθε από ένα λάθος”.

Για την επιθετική αστοχία και τα λάθη του ΠΑΟΚ: “Εμένα με προβληματίζει που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Θα υπάρξουν παιχνίδια που δε θα έχει τον έλεγχο δε θα είσαι καλός, αλλά πρέπει να κερδίσεις. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος ήταν ο εαυτό μας. Τα Γιάννενα παίξανε με μακρινές μπαλιές, ήταν πάντα λίγο πιο μπροστά από εμάς. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, αν δεν είσαι κάνεις εύκολα λάθη και μας κοστίζουν”.

Για το παιχνίδι με την Λίνκολν: “Όχι δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης. Έχουμε χρόνο για εκείνο το παιχνίδι είναι άλλη διοργάνωση”.

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: “Η εικόνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε να δείξουμε”.

Για τον τραυματισμό του: “Καλά είμαι νομίζω. Με πονάει λίγο το γόνατο, δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά θα δούμε”.

Πηγή: inpaok


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια