Λυκογιάννης: «Θα πανηγυρίζουμε κάθε νίκη»!


Όσα δήλωσε ο Αριστείδης Λυκογιάννης στην συνέντευξη τύπου μετά την φιλική επικράτηση του ΠΑΟΚ mateco επί του Κολοσσού H Hotels.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που μας βοηθάει, όπως όλα τα φιλικά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπερδεμένοι από το βίντεο που είδαμε από το τελευταίο φιλικό, στην άμυνα ήμασταν καλά.
Στο δεύτερο ήμασταν πιο λυμένοι, στα τελευταία 5 λεπτά παίξαμε με ένα κοντό σχήμα και πήραμε κάποια στοιχεία. Κερδίσαμε, προχωράμε και πρέπει να διαχειριστούμε την ενέργειά μας.

Ο λόγος που διαλέξαμε να κάνουμε 3 φιλικά σε 5 μέρες, ήταν για να δώσουμε μια εικόνα στην ομάδα πως θα είναι οι πρώτες 14 ημέρες.
Στα δύο πρώτα παιχνίδια ο Γκρίφιν είχε μια εικόνα κάτω του μετρίου. Οι δύο λόγοι που έγινε ήταν αυτό ήταν γιατί αρχικά ένα συγγενικό του πρόσωπο σκοτώθηκε στην Αμερική και δεύτερον σήμερα είχε έντονες στομαχικές διαταραχές στη διάρκεια του ημιχρόνου οπότε αυτοί είναι δύο λόγοι..

Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ από όλα, είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει και λέει ότι πρέπει να είμαστε στο +20 από όλους τους υπόλοιπους. Είμαστε τελευταίοι, έχουμε 0 βαθμούς όπως όλοι οι άλλοι. Θα πανηγυρίζουμε κάθε νίκη έξαλλα, με όποιον και αν παίζουμε.»


Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια