«Ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε πάση θυσία…»


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στο αποτέλεσμα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ανέφερε με το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε συζητήσει ότι έπρεπε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο και πάση θυσία και αυτό κάναμε».

Στη συνέχεια ανέφερε για την εικόνα της ομάδας: «Είναι θέμα πνεύματος και της νοοτροπίας που θέλουμε να χτίσουμε. Ήταν μία δύσκολη περίοδος γενικότερα. Είχαμε ένα ταξίδι στο Γιβραλτάρ, ένα κακό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ… ΟΙ μεταγραφές που ήρθαν τελευταία, δεν είχαν δουλέψει μαζί μας όπως θα θέλαμε. Είμαστε στη διαδικασία για να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες».

Για το πρόβλημα που είχε η ομάδα με τις αποστάσεις, ανέφερε: «Είναι φυσιολογικό σε αυτήν τη φάση να μην έχουμε συνεχώς τέλειες τοποθετήσεις. Θεωρώ πως είχαμε τη δυνατότητα στο τρανζίσιον να τελειώσουμε το παιχνίδι. Η τύχη βέβαια και παίζει το ρόλο της στο ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους».

Όσο για τον αποκλεισμό του Καγκάβα από την αποστολή; «’Εχω να διαχειριστώ την κατάσταση με την εναλλαγή των επτά ξένων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ομάδα, οπότε ήταν μια δική μου απόφαση» απάντησε ο Λουτσέσκου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια