Με οπαδούς του ο ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας του Κόνφερενς Λιγκ!

 

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων για την πρώτη διακοπή του φθινοπώρου τελειώνουν και οι ομάδες προετοιμάζονται για την επιστροφή στα πρωταθλήματά τους αλλά και στην έναρξη των υποχρεώσεών τους στους ομίλους των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Έτσι και ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια για το εκτός έδρας ταξίδι στο Γιβραλτάρ κόντρα στη Λίνκολν. Σύμφωνα με ενημέρωση από την UEFA, ενθαρρύνεται πλέον και με βάση τα ισχύοντα μέτρα σε κάθε χώρα, η ανταλλαγή εισιτηρίων για φιλοξενούμενους οπαδούς στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Δικέφαλος δικαιούται έως και το 5% της ισχύουσας χωρητικότητας (με βάση τα μέτρα εναντίον της πανδημίας) στα γήπεδα που θα αγωνιστεί (Βικτόρια Στάντιουμ, Πάρκεν και Τεχέλνε Πόλε) και αντίστοιχα υποχρεούται να παραχωρήσει το έως 5% της ισχύουσας χωρητικότητας στο γήπεδο της Τούμπας.

Με λίγα λόγια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα μπορούν να ταξιδέψουν σε Γιβραλτάρ, Δανία και Σλοβακία. Για τον αγώνα κόντρα στη Λίνκολν, με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, οι «ασπρόμαυροι» δικαιούνται 250 εισιτήρια. Στη Δανία και στο «Πάρκεν», ο ΠΑΟΚ δικαιούνται περίπου 1.900 εισιτήρια  ενώ στη Σλοβακία περίπου 1.100 εισιτήρια.

Πηγή: metrosport


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια