Λυκογιάννης: «Ο ΠΑΟΚ θα μάχεται σε κάθε ματς»!


O προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των εμφανίσεων της νέας σεζόν, μίλησε για το πώς κύλησε μέχρι τώρα η προετοιμασία του Δικεφάλου, αλλά και για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Προς το παρών δείχνει να είναι διαφορετική η σεζόν, όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, κάτι που το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Έχουμε ένα δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα στο ξεκίνημά μας. Θεωρώ ότι ο πρώτος μήνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος για εμάς και θα είναι μια περίοδος που θα καθορίσει πράγματα για εμάς.

Νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάει καλά βάση του πλάνου που είχαμε στην προετοιμασία, περιμένουμε και τα τελευταία φιλικά για να βγάλουμε τα τελικά μας συμπεράσματα. Είχαμε ένα σφιχτό ξεκίνημα, στο τουρνουά της Καρδίτσας πήγαμε πολύ καλύτερα.

Έχουμε κάποια συν έχουμε και κάποια στοιχεία που πρέπει να τα δουλέψουμε, καμία ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη στο ξεκίνημα. Το επιθετικό κομμάτι έχει να κάνει με τις συνεργασίες, αλλά το αμυντικό κομμάτι είναι το Α και το Ω για κάθε ομάδα.

Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, μια ομάδα που θα μάχεται σε κάθε ματς, θέλαμε την συμμετοχή στην Ευρώπη και κάθε ομάδα που είναι μεγάλη όπως ο ΠΑΟΚ έχει φιλοδοξίες, μια από τις φιλοδοξίες μας είναι και η Ευρώπη».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια