Χειρουργήθηκε ο Γκορντεζιάνι!


Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ Β’, Βασίλης Γκορντεζιάνι, που που υπέστη κάταγμα στη διάφυση της κλείδας στο αριστερό του χέρι στο φιλικό κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση, με το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους να υπολογίζεται στους τρεις μήνες.

Ο Γκορντεζιάνι έχει ξεκινήσει ήδη πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, έχοντας ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει, μέχρι την πλήρη επάνοδο του στην αγωνιστική δράση.

Aναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ Β συνεχίζει την προετοιμασία του για τη σεζόν 2021-22, εν αναμονή των αποφάσεων σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Β ομάδα του Δικεφάλου συνεχίζει τις διπλές προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, δουλεύοντας τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στο τακτικό κομμάτι προκειμένου να είναι πανέτοιμη για την πρόκληση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Βασίλης Γκορντεζιάνι, που υπέστη κάταγμα στη διάφυση της κλείδας στο αριστερό του χέρι στο φιλικό κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, χειρουργήθηκε επιτυχώς κι έχει ξεκινήσει την αποκατάστασή του. Ο φορ της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.


Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια