Πασχαλάκης: "Έχω μάθει με την κριτική, δεν δίνω απαντήσεις!"

 

Δηλώσεις παραχώρησε στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Total Football ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την εμφάνισή του, την εικόνα του ΠΑΟΚ και την σκληρή κριτική που τους ασκείτε.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήταν ένας δυνατός αντίπαλος που δυσκολεύει αρκετές ομάδες σε αυτήν την έδρα. Ξέραμε τι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και συνήθως δυσκολευόμαστε σε αυτό το γήπεδο, αλλά τέλος καλό όλα καλά, πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε."

Για το πόσο δύσκολο είναι για τον ΠΑΟΚ, που ψάχνει ακόμα την ομοιογένειά του, να βρει μόνο θετικά αποτελέσματα όπως το σημερινό και αυτό της Πέμπτης:

"Νομίζω η έλλειψη ομοιογένειας οφείλετε στις πολλές αλλαγές που κάνουμε, είτε σε παίκτες είτε σε προπονητές, αλλά έχουμε μπει πλέον σε έναν δρόμο, είμαστε με έναν προπονητή ο οποίος έχει ξεκάθαρο πλάνο, έχουμε ξεκάθαρες οδηγίες και πρέπει να αρχίσουμε να αφομοιώνουμε περισσότερο όσα μας λέει. Δεν έχουμε χρόνο για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να βρούμε άμεσα τις λύσεις και να εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο το συντομότερο δυνατόν. Κρατάμε και θετικά και αρνητικά πράγματα από σήμερα και όπως έχω πει, το να κερδίσεις όταν δεν είσαι καλός σε βοηθάει στο να αποκτήσεις ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, κάτι που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή."

Για το αν η αστάθεια του ΠΑΟΚ μπορεί να τον αφήσει εκτός φαβορί για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος:

"Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάναμε μια mini προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά. Χρειάζεται καλή διαχείριση αυτή την στιγμή για να είμαστε όλοι στο 100% σε Πρωτάθλημα, Ευρώπη και στην συνέχεια Κύπελλο. Έχουμε τον προπονητή που μπορεί να το κάνει αυτό, και η συνέχεια είναι πολύ μεγάλη για να βγάζουμε συμπεράσματα από τώρα. Θέλω να κρατήσουμε μόνο τα θετικά σήμερα και να γίνουμε καλύτεροι βελτιώνοντας τα αρνητικά."


Για το θέμα με τους τερματοφύλακες και την κριτική που τους ασκείτε:

"Έχω μάθει με την κριτική, πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και πρέπει να σε κάνει καλύτερο."

Για το αν η σημερινή εμφάνιση ήταν μια απάντηση:

"Όχι. Δεν δίνω απαντήσεις. Κοιτάω μόνο το καλό της ομάδας μου. Χαίρομαι για τους σημερινούς τρεις βαθμούς, η συνέχεια είναι μεγάλη και πρέπει να γεμίσουμε το σακούλι για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας."
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια