Λουτσέσκου: "Είμαστε πολύ καλά και θα πάμε να παλέψουμε"!


 Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Βέροια ρωτήθηκε για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και το αν υπάρχουν κενά στην ομάδα, δίνοντας την δική του ιδιαίτερη απάντηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τους νεοαποκτηθέντες: «Αποφασίσαμε να παίξουμε αυτό το φιλικό παιχνίδι για να δώσουμε χρόνο στους καινούριους αλλά και σε όσους δεν έπαιξαν πολύ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Για να μπορέσουν οι καινούριοι να μπουν στη φιλοσοφία μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Πετύχαμε τον στόχο μας, δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τον καθένα, να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι σαν μια πολύ δυνατή προπόνηση».

Για το αν προβληματίζεται για τις απουσίες στα άκρα της επίθεσης: «Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να τη διαχειριστούμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση, σε μια σειρά αγώνων που έρχονται.

Δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά αυτές οι καταστάσεις. Είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες που είναι εδώ, πως είναι μέρος του συνόλου, γιατί έχουμε πολλές διοργανώσεις και στόχους που θέλουμε να εκπληρώσουμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ ή αν υπάρχει κάποιο κενό: «Τι περιμένετε να απαντήσω; Είμαστε πολύ καλά και θα πάμε να παλέψουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε. Κάποιες φορές θα κερδίζουμε παίζοντας καλά, κάποιες φορές θα παίρνουμε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες πρέπει να το γνωρίζουν αυτό».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια