Κυριάκος: «Ο Σιμόπουλος και τα… παραμυθάκια»


Την δική του, ηχηρή, απάντηση στις διαρροές και την προσπάθεια αναδίπλωσης του κυβερνητικού βουλευτή, Σταύρου Σιμόπουλου, έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκος, με μακροσκελή του ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, το στέλεχος των «ασπρόμαυρων» χαρακτήρισε τις φήμες για τις οποίες ανησυχεί ο… ΠΑΟΚτσης Σιμόπουλος ως «παραμυθάκια που έχουν στόχο την διάσπαση», ενώ αναρωτήθηκε και για την αφωνία του βουλευτή της Θεσσαλονίκης τόσο στο σκάνδαλο της ΕΕΑ, όσο και στην πανηγυρική αθώωση του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε: 

«Λοιπόν για να τελειώνουμε και να μην ανακυκλώνουμε συζητήσεις.
Ο κ. Σιμόπουλος, σε συνέχεια μιας διαρροής περί δήθεν «αδυναμίας» μας να παραβρεθούμε σε σύσκεψη για το γήπεδο της Τούμπας, με την αρχική δήλωσή του έσπειρε αμφιβολίες για το πόσο «ζεστός» είναι στις επενδύσεις του ο κ. Σαββίδης.

Προφανώς αντιλαμβανόμενος τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε, ανασκεύασε λέγοντας ότι ως «ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια του» ανησυχεί για κάποιες φήμες και ζητά δημόσια απαντήσεις.

Εδώ όμως είναι η μεγαλύτερη μπανανόφλουδα. Οι «φήμες» αυτές είναι παραμυθάκια που αναπαράγονται από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα τους τελευταίους μήνες, στοχεύοντας στον εσωτερικό εκνευρισμό και τη διάσπαση. Και αυτό είναι μια απόδειξη τι διακινείται στους διαδρόμους και τι φτάνει να ανησυχήσει έναν κυβερνητικό βουλευτή της πόλης.

Εκείνον που πέρυσι δεν παραβρέθηκε στην ενημέρωση του Ερασιτέχνη για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας γιατί το κλίμα ήταν τεταμμένο. Στο δίπολο Σκευωρού-Αθώου δηλαδή, αποφάσισε… να μη ρίξει λάδι στη φωτιά. Και άντε, τότε ήταν τεταμμένο το κλίμα. Στις κατά συρροήν δικαιώσεις της ομάδας που υποστηρίζει «από τα γεννοφάσκια του», γιατί δεν εκδήλωσε τη χαρά του, εναντίον της σκευωρίας της ΕΕΑ των κουμπάρων;

Τώρα στην ομάδα που υποστηρίζει «από τα γεννοφάσκια του» δεν αντιλαμβάνεται τεταμμένο κλίμα; Οι αμφιβολίες, οι φήμες και οι διαδόσεις για την ισχύ ενός ευεργέτη της ομάδας, της πόλης και της χώρας, αισθάνεται ότι βοηθούν την ομάδα που «υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του» ή τους ορκισμένους εχθρούς της που διασπείρουν αυτές τις ψευδείς φήμες, στοχεύοντας στη δική μας διάσπαση και αποσυσπείρωση;

Αν ο κ. Σιμόπουλος ως εκλεγμένος εκπρόσωπος της πλειοψηφίας αποφεύγει να πάρει θέση λόγω «τεταμμένου κλίματος», ας έρθει μια μέρα στη Μικράς Ασίας.

Για να το κλείσουμε. Ο δημόσιος λόγος δεν είναι προνόμιο, είναι ευθύνη. Το να είσαι αντιδημοφιλής, παρεμβατικός, υπερασπιστής του δίκαιου, είναι ευθύνη που όσοι θέλουμε να την αναλαμβάνουμε, έχουμε και συγκεκριμένες υποχρεώσεις.
Να τρώμε το ανάθεμα, να είμαστε το ανάχωμα, να εξηγούμε, να δικαιολογούμε, να απολογούμαστε, να συμμαζεύουμε. Κι αν δεν το αντέχουμε, να φεύγουμε.

Κι αν κάπου αστοχήσουμε, ανθρώπινο είναι, όπως και η συγγνώμη».

Πηγή: inpaok


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια