Κυριάκος: «Το μούχτι είναι για τους μουλωχτούς!»


Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ με αφορμή τις υποθέσεις Ρόουζ και Σιαμπάνη

Ξεκάθαρη στάση και τοποθέτηση πήρε ο Κυριάκος Κυριάκος με αφορμή την υπόθεση Ρόουζ που κλυδωνίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τη δικαίωση ΠΑΟΚ στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ:

Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα. Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ.

Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων.

Σε άλλα νέα, όταν εμείς είχαμε ομάδες, πρόσθετες παρεμβάσεις, το 80-90% των Media απέναντί μας και τους διαδρομιστές της Βουλής εντός και εκτός τειχών να σπεκουλάρουν στην πλάτη της ομάδας, πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο.

Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς.


Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια