Μίλησε για τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου!


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την μεταγραφική περίοδο και το πως κύλησε για τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ενόψει του αυριανού (16/9, 19:45) αγώνα κόντρα στην Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για το ότι στην συνέντευξη της Λίνκολν ειπώθηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του αγώνα:

«Όλοι οι αντίπαλοί μας μας έχρισαν φαβορί. Είναι μία στρατηγική. Εμείς πάμε να παίξουμε έναν τελικό. Σ’ έναν ευρωπαϊκό όμιλο δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και πρέπει να πάρουμε το τρίποντο με κάθε κόστος».

Για το ότι βρίσκεται στον ΠΑΟΚ περίπου 2,5-3 μήνες και σε ποιο επίπεδο πιστεύει πως βρίσκεται η ομάδα με βάση τα θέλω του:

«Είμαστε στην αρχή της αρχής. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε κάποια σημεία στους αγώνες που δώσαμε μέχρι σήμερα, αλλά δείξαμε κι αδυναμίες.

Στα παιχνίδια που καταφέρνουμε να ξεκλειδώσουμε νωρίς τα πάμε περίφημα. Στα άλλα που αντιμετωπιζουμε δυσκολίες χάνουμε την συγκέντρωσή μας. Είναι κάτι καθαρά πνευματικό. Θα πρέπει να το διορθώσουμε.

Είχαμε αρκετές ατυχίες με απώλειες και πρέπει να έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες και να καταλάβουν όλοι πως είναι σημαντικοί για την ομάδα. Θέλουμε οι παίκτες να έχουν σωστή νοοτροπία, ακόμα και σε αγώνες που δεν παίζουμε καλά.

Έχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Για να γίνει αυτό πρέπει άπαντες να είναι διαθέσιμοι.

Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια, τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει πολύ εύκολα. Αυτό θέλει δουλειά στο πνευματικό κομμάτι. Σε 3-4 μήνες θα είναι όλα μία ανάμνηση».

Για το αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής:

»Είναι ευαίσθητο το θέμα των μεταγραφών. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Μπορεί να έχουμε πετύχει, μπορεί όχι. Πρέπει οι παίκτες που έχουν έρθει να προσαρμοστούν και να γίνουν ουσιαστικά μέλη της ομάδας. Δεν θα φέρουμε παίκτη, μόνο για να πούμε πως φέραμε.

Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι υγιείς και δυνατοί και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στα συνεχόμενα παιχνίδια, με αυτοπεποίθηση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας».

Πηγή: inpaok


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια