Επίσημο: Καμιά εμπλοκή ΠΑΟΚ στην υπόθεση Σιαμπάνη!


Ολοκληρώθηκε η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Δεν προέκυψε εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη, από την έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης ασκήθηκε ποινική δίωξη μόνο εις βάρος δύο προσώπων που φέρονται ότι πλησίασαν και έταξαν χρήματα στον τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων» Μάριο Σαμπάνη.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για προσφορά παροχής δώρου για επιρροή αποτελέσματος ενώ παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορημένες πηγές, κατά την εισαγγελική έρευνα, δεν στοιχειοθετήθηκε ηθική αυτουργία από ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο παραπάνω αδίκημα.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης είχε παραγγείλει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την “απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη” εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Αφορμή αποτέλεσαν σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου.

Είχε προηγηθεί καταγγελία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Καραπαπά για απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Αρη Μάριο Σιαμπάνη. Ο ίδιος γνωστοποίησε τα παραπάνω μετά το τέλος ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, στο γήπεδο ” Κ. Βικελίδης”.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τέθηκε υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως.


Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια