Βιερίνια: "Παιχνίδι με παιχνίδι θα δείτε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ."


Δηλώσεις παραχώρησε στην κάμερα του Open ο Αντρέ Βιερίνια, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για το πως είδε την εμφάνιση και την νίκη του ΠΑΟΚ, από την κερκίδα αυτή την φορά, μια και δεν κατάφερε να αγωνιστεί:
"Δεν τα κατάφερα εγώ αλλά τα κατάφερε η ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, 3 βαθμοί και συνεχίζουμε. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να δημιουργήσει προβλήματα, είχαμε και ευκαιρίες για να βάλουμε περισσότερα γκολ αλλά το σημαντικότερο ήταν η εμφάνιση που είχαμε και οι 3 βαθμοί."

Για το ότι η ομάδα κατάφερε να ανταπεξέλθει παρά τις πολλές και κομβικές απουσίες:
"Η θέληση και το γεγονός πως όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι είναι σημαντικοί και θα έχουν όλοι την ευκαιρία τους, μιας και παίζουμε σε 3 διοργανώσεις φέτος. Νομίζω σήμερα δείξανε ότι θα είναι έτοιμοι όποτε τους δωθεί η ευκαιρία και οι παίκτες που δεν παίζουν τόσο συχνά.

Για το αν ο στόχος είναι η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας:
"Ναι, νομίζω πως ήδη έχουμε βελτιωθεί. Συνήθως στα ντέρμπι είναι πιο δύσκολο λόγο της πίεσης και του άγχους να δείξεις πράγματα, ωστόσο σήμερα δείξαμε λίγο από το ποδόσφαιρό μας και από αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε σίγουρα πράγματα να βελτιώσουμε, και αν και δεν έχουμε χρόνο μιας και έχουμε συνέχεια παιχνίδια, εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε και να κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής, και παιχνίδι με παιχνίδι θα δείτε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ."

Για το τι μπορεί να υποδεχθεί για την μάχη του τίτλου:
"Θα υποσχεθώ αυτό που είδατε και σήμερα. Μια ομάδα μαχητική, που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και σε όλα τα γήπεδα. Αυτό δείξαμε και τα τελευταία χρόνια και φέτος θα το δείξουμε πάλι."

Τέλος για το αν θα αγωνιστεί την Πέμπτη:
"Θα προσπαθήσουμε και βλέπουμε. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια