«Δεν χρειάζονται συζητήσεις για τη Νέα Τούμπα, περιμένουμε πράξεις»

Ξεκάθαρη η στάση του ΠΑΟΚ στις διαρροές από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης περί μη διάθεσής τους για συνάντηση με φόντο τη Νέα Τούμπα: «Δεν θέλουμε συναντήσεις και συζητήσεις, περιμένουμε πλέον τα έργα», η απάντηση του Δικεφάλου!

Στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης έγινε σύσκεψη για διάφορα ζητήματα που αφορούν τα έργα στην Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα προέκυψε μέσω διαρροών πως ο ΠΑΟΚ κλήθηκε στη σχετική συνάντηση αλλά επικαλέστηκε αδυναμία να παραστεί...

Διαρροές που έφεραν απάντηση από πλευράς Δικεφάλου, «παγώνοντας» την υπόθεση δεδομένου πως περιμένουν πλέον έργα, υλοποίηση των δεσμεύσεων που δόθηκαν για τη Νέα Τούμπα, κάνοντας σαφές πως οι συζητήσεις και οι συναντήσεις δεν οδηγούν πλέον πουθενά!

«Συνειδητή επιλογή ήταν, γιατί πλέον δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε ξανά και ξανά χωρίς να υπάρχουν και πράξεις ταυτόχρονα. Είναι γνωστό το θέμα Καυτανζογλείου, όπου δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη.

Περιμένουμε επίσης το Προεδρικό Διάταγμα και φυσικά τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης κλπ.
Όλα αυτά είναι γνωστά, δε χρειάζονται συναντήσεις και συζητήσεις αλλά ενέργειες πλέον...», ανέφεραν χαρακτηριστικά στα γραφεία της Μ.Ασίας! 

Πηγή: sdna

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια