«Βελτιωμένο κατά 80% το χορτάρι της Τούμπας στο ματς με την ΑΕΚ»

Έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες ενέργειες για να αλλάξει η εικόνα άμεσα.
Έντονο προβληματισμό προκάλεσε η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο γεωπόνος της εταιρίας Grass expert, Παναγιώτης Αραμπάνος, που έχει την ευθύνη παρακολούθησης των γηπέδων, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφέρθηκε και αυτός στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας:

«Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Ήταν υποβαθμισμένη η εικόνα του. Υπάρχουν δύο λόγοι που συνέβη αυτό: πρώτον, το καλοκαίρι που πέρασε η Ελλάδα. Για πρώτη φορά οι θερμοκρασίες ήταν αρκετά υψηλές και αυτό σε συνδυασμό με κάποιες χρήσεις του χώρου δημιούργησαν αυτήν την εικόνα.

Ο σύμβουλος που επισκέφθηκε το γήπεδο είπε ότι θα βελτιωθεί για τον αγώνα με την ΑΕΚ κατά 80%. Γίνονται ενέργειες από το πρωί ώστε να γίνει το γήπεδο όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ.

Φέτος, γίνεται η προσπάθεια να μπει στα γήπεδα μια θερμόφιλη ποικιλία. Έχει μπει σε Αγρίνιο, Γιάννενα, Άρη και Κρήτη. Δεν προλάβαμε στην Τούμπα.

Το γήπεδο του Άρη είχε την ίδια ποικιλία με αυτή του ΠΑΟΚ. Φέτος, τον Ιούλιο μπήκε ποικιλία στο «Βικελίδης» όπως είχε το Καραϊσκάκη και τα Γιάννενα. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει αλλαγή και στην Τούμπα. Και στο παιχνίδι με τη Ριέκα ήταν κακός ο χώρος».

Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια