Η Θύρα 4 πήρε θέση για όλα!


Η τοποθέτηση για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και το μπάσκετ

Θέση για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ πήρε η Θύρα 4, που έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο τμήμα μπάσκετ των «ασπρόμαυρων» και αποχαιρέτησε τον τεράστιο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα για τη νίκη εναντίον της καλύτερης μας πελάτισσας, της χάρτινης. Τα εύσημα ανήκουν τόσο στον προπονητή μας που αποδεικνύει ότι δουλεύει μεθοδικά και καταφέρνει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του, όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους οποίους και καλούμε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και στη συνέχεια. Σε καμία περίπτωση δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, γνωρίζουμε τα δεδομένα και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Στα του μπάσκετ, καλούνται οι φίλοι και τα μέλη του συνδέσμου που επιθυμούν να ενισχύσουν τη μεγάλη φετινή προσπάθεια να εγγραφούν μέχρι και την Πέμπτη 30/9, καθώς την επόμενη είναι η τελευταία προθεσμία για αγορά διάρκειας (δηλαδή όποιος πρόλαβε τον ΠΑΟΚ είδε). Παράλληλα συνεχίζονται αδιάκοπα οι εγγραφές και για τα υπόλοιπα τμήματα, όπως και αναφέρθηκε επανειλημμένα σε προηγούμενες μας αναρτήσεις.

Τέλος, έστω και καθυστερημένα, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τον προπονητή που συνέδεσε το όνομα του με μερικές από τις πιο μεγάλες στιγμές του σύλλογου μας. Ο ίδιος αγάπησε τον ΠΑΟΚ και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια