Χωρίς κόσμο εκτός έδρας αλλά... - Οι οδηγίες της UEFA

Αρκετά περίπλοκη φαντάζει τη δεδομένη στιγμή η παρουσία κόσμου στα εκτός έδρας παιχνίδια του Conference League με τον τελευταίο λόγο να ανήκει στην UEFA - Ποιες είναι οι οδηγίες που έχουν σταλεί στον ΠΑΟΚ!

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ συνεχίζεται και η πρεμιέρα των ομίλων του Conference League θα τον βρει στο Γιβραλτάρ στις 16 Σεπτεμβρίου. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, η UEFA έχει ανάψει κόκκινο στη μετακίνηση οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθεστώς που τήρησε αυστηρά στους προκριματικούς.

Αναφορικά με τους ομίλους, η κατάσταση διαφοροποιείται εν μέρει. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς;

Η UEFA ενημέρωσε τις ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους ότι η οριστική απόφαση για το καθεστώς των εισιτηρίων και την πιθανή δυνατότητα σε φιλάθλους των φιλοξενούμενων να ταξιδέψουν θα παρθεί ανάλογα με τα δεδομένα σε εύλογο χρόνο πριν την έναρξη των ομίλων.

Σε κάθε περίπτωση και μέχρι τότε,  οι ομάδες δεν πρέπει να συμφωνήσουν ανταλλαγή εισιτηρίων ή την ύπαρξη εκδοτηρίων για φιλοξενούμενους οπαδούς. Όπως επίσης να μην ενθαρρύνουν ακόμη τους φιλάθλους τους να ταξιδέψουν για τα εκτός έδρας ματς, σε αναμονή της οριστικής απόφασης για τις διοργανώσεις της UEFA!

Πηγή: sdna

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια