Οριστικό: Νέα αναβολή της Super League!

Ούτε στη ΓΣ της Δευτέρας (23/8) εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος λοιπόν, δεν θα διεξαχθεί ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και πάει για το Σεπτέμβριο, αφού στη ΓΣ αποφασίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη να τεθεί προς έγκριση σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 31/8 και αφού στις ημέρες που μεσολαβούν, βρεθεί η λύση στο θέμα με τα τηλεοπτικά και με τις πέντε ΠΑΕ που ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια με την Cosmote.

Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία τα έχουν βρει στο οικονομικό με το συνδρομητικό, όχι όμως και στη διάρκεια του συμβολαίου αφού θέλουν κλειστό διετές ενώ η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι για 1+1.

Αυτό σημαίνει ότι η σέντρα του πρωταθλήματος οδεύει μετά τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου στα και συγκεκριμένα το διήμερο 11-12/9.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια