Η προθεσμία για τη λίστα του Conference

Διανύοντας τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να καταθέσει στην UEFA την λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχει ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη διάθεση του, για τους ομίλους του Conference League.

Ο Δικέφαλος μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (2/9) θα πρέπει να αποστείλει στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν τις λίστες Α και Β.

Σύμφωνα με τον κανονισμό δεν υπάρχει δικαίωμα αλλαγής τουλάχιστον μέχρι το πέρας των ομίλων. Μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι ομάδες που θα συνεχίσουν στα νοκ άουτ της διοργάνωσης θα έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε τρεις αλλαγές στη λίστα τους, ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων τους.

«Παράθυρο» για αλλαγή κατά τη διάρκεια του Conference League υπάρχει μόνο αν μια ομάδα δεν έχει το ελάχιστο των δύο διαθέσιμων τερματοφυλάκων. Αν ένας από τους τερματοφύλακες της τραυματιστεί ή αρρωστήσει και τεθεί εκτός για περισσότερο από ένα μήνα, τότε η εκάστοτε ομάδα θα έχει το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλον τερματοφύλακα από το ρόστερ της, αρκεί να αποδείξει στην UEFA την σοβαρότητα του τραυματισμού.

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια