Στον «αέρα» η σέντρα του πρωταθλήματος!


Δεν εγκρίθηκε ούτε τη Δευτέρα (9/8) η προκήρυξη

Ούτε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (9/8) υπερψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος (7-7 οι ψήφοι) και η σέντρα παραμένει στον «αέρα».

Μόλις 12 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της Superleague 2021-22 και η σέντρα του πρωταθλήματος παραμένει στον «αέρα».

Λευκός καπνός δεν φάνηκε τελικά ούτε στη σημερινή (9/8) Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας, όπου απαιτούνταν απλή πλειοψηφία στην ψηφοφορία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, έτσι το ενδιαφέρον πέφτει πλέον στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (13/8).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας: 

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.
Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια