Μιτρίτα: «Δεν μπορώ να αρνηθώ τον ΠΑΟΚ»

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτα αποτελεί τον «εκλεκτό» του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην θέση του εξτρέμ, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να το επιβεβαιώνει.

Ο Μιτρίτα βρίσκεται στην Ρουμανία, όπου παρακολουθεί την αναμέτρηση της Κραϊόβα με την Γκαζ Μετάν και στο περιθώριο μίλησε στους συμπατριώτες του, τονίζοντας ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική και δεν μπορεί να την αρνηθεί!

«Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση για εμένα. Γνωρίζω τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Δεν μπορώ να αρνηθώ μια πρόταση όπως αυτή, αλλά αγαπώ την Κραϊόβα.

Ακόμη έχω συμβόλαιο με την New York FC και αυτοί θα αποφασίσουν για το που θα με παραχωρήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωσή του ο Αλεξάντρου Μιτρίτα.

Ο Ρουμάνος εξτρέμ, μίλησε παράλληλα και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά της Κραϊόβα, τονίζοντας ότι η απόφαση είναι καθαρά στα χέρια των ανθρώπων της New York FC.

«Δεν ξέρω τίποτα, περιμένω να μιλήσει ο ατζέντης μου, όλα εξαρτώνται από την απόφαση των ανθρώπων από τη Νέα Υόρκη. Ξέρετε πολύ καλά τα συναισθήματά μου για αυτήν την ομάδα (Κραϊόβα) αλλά ανήκω στη Νέα Υόρκη και δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο.

Ο μάνατζερ μου μιλά με τους ανθρώπους της New York FC σχεδόν κάθε μέρα και θα έχουμε νέα τις επόμενες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωση του ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια