Η κακή μέρα από το πρωί φάνηκε, τρομακτικό βράδυ με μία δόση ελπίδας...

Η κακή μέρα από το πρωί φάνηκε, τρομακτικό βράδυ με μία δόση ελπίδας... 

Άσχημο βράδυ το σημερινό για κάθε ΠΑΟΚτσή, από νωρίς υπήρχαν δυσκολίες που δεν μας επέτρεπαν μέχρι ένα σημείο να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι, όμως η αιτία ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό και ελπίζουμε να υποφέρουν όσο το δυνατόν λιγότεροι από τις φωτιές. 

Όσο αναφορά τα ποδοσφαιρικά, μέχρι και τα πρώτα λεπτά, φαινόταν πως η βραδιά θα έχει happy end, όμως η φάσεις που σπαταλήσαμε μας κόστισαν την νίκη. Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος που να περίμενε αυτή την εξέλιξη, παρότι προφανώς και λέγαμε "θέλει προσοχή, θέλει σοβαρότητα", ναι, παρά αυτά δεν νομίζω κάνεις, ή τουλάχιστον πολλοί για να μην είμαι απόλυτος, να περίμεναν πως ο ΠΑΟΚ δεν θα καθαρίσει έως ένα σημείο την υπόθεση πρόκριση, από σήμερα. 

Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν πραγματικά πολύ άσχημη, με δύο γκολ παθητικό, αν δεν βρεις δίχτυα έχεις ένα βουνό να ανέβεις στον επαναληπτικό, όμως εδώ είναι που ήρθε το μόνο καλό της ημέρας. Κάπου στο 78', όμορφη σέντρα και ακόμη πιο όμορφη κεφαλιά από τον Νέλσον Ολιβέιρα, που δείχνει μέχρι στιγμής πως μπορεί να αποδεχθεί δυνατή λύση. 

Το σημερινό παιχνίδι είναι μεγάλη ήττα, μεγάλο πλήγμα, έλα όμως που από την άλλη είναι και το πρώτο επίσημο! Ίσως να μην το γνωρίζετε όμως η Μποέμιανς έχουν δώσει καμία 30ρια επίσημα παιχνίδια πριν από το σημερινό με εμάς. Δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα, όμως δεν μπορώ να μην σταθώ στο γεγονός πως η άμυνα μας ήταν κάκιστη, αργή και χωρίς καλές αντιδράσεις. Παρόλα αυτά δεν ήταν οι μόνοι που αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν. Τέλος, μάλλον κάτι πρέπει να γίνει με τερματοφύλακα, το πιστεύω πως ο Πασχαλάκης και ο Ζίβκοβιτς μπορούν να έχουν καλές, έως και άψογες βραδιές, όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως σταθερότητα. 

Για να μην μαυρίζει άλλο όμως η φάση, ας κοιτάξουμε μπροστά, μόνο στο παιχνίδι στην Τούμπα. Χρειαζόμαστε μόνο νίκη, είτε με 2 γκολ διαφορά, είτε με νίκη στα πέναλτι και όλο το άγχος που συνεπάγεται. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι παίκτες μας θα έχουν ως στήριγμα τον κόσμο μετά από πολύ καιρό, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύ δυνατό ψυχολογικό βοήθημα. 

Ο Λουτσέσκου είδε, δεν είναι τυφλός, θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Δεν είναι ώρα για δοκιμές, το μέλλον μας στην Ευρώπη για ένα ολόκληρο έτος κρέμεται από τα επόμενα δύο ημίχρονα που έχουμε μπροστά μας! Επιβάλλεται να δούμε κάτι τελείως διαφορετικό από το σημερινό, αυτό δεν ήταν ΠΑΟΚ! 

Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ απλά. Πάμε Τούμπα και από το πρώτο λεπτό προσπαθούμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Δεν θέλουμε να βασιστούμε σε καμία τύχη, παρόλο που σήμερα δεν μας έκανε το χατίρι, ούτε να ποντάρουμε σε καλή μέρα του αντιπάλου. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο στα πόδια μας και να μην βασιστούμε πουθενά! Αν τα κάνουμε αυτά που έχουμε κουραστεί να λέμε, το βράδυ της 12ης θα θυμόμαστε το άγχος που περάσαμε μία εβδομάδα και κάτι πριν. 

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια