Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Ριέκα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως από την Τετάρτη (17/8) στις 9:00 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα κόντρα στη Ριέκα για τα Play Off του UEFA Europa Conference League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (19/8) στις 21:00.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (18.08) στις 09:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα κόντρα στη Ριέκα για τα Play Offs του UEFA Europa Conference League 2021-22 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (19.08) στις 21:00.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €45
2, 3 €35
5, 6 €20
7, 7A, 8 €15
VIP 3ου: €100
VIP 4ου: €100

Κανάλια Πώλησης

Α. Εκδοτήρια Τούμπας

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:
Τετάρτη (18.08): 09:00-17:00Πέμπτη (19.08): 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας, του πιστοποιητικού εβολιασμού / νόσησης και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο. Στις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.-
Ονοματεπώνυμο Κατόχου-Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)-ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickemaster
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο. Στις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.–
Ονοματεπώνυμο Κατόχου-Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)-ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης

Δ. Καταστήματα Public

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας, του πιστοποιητικού εβολιασμού / νόσησης και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.
Διευκρινίσεις

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση του QR code.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & το αρνητικό αποτέλεσμα του self test .

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 4 & 4Α θα έχουν πρόσβαση στη θύρα 8

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.
Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι το σύστημα εισιτηρίων διαρκείας θα κλείσει την Τρίτη (17.08) στις 18:00 για ηλεκτρονικές αγορές και στις 17:00 για αγορά από τα εκδοτήρια και θα ανοίξει και πάλι τη Δευτέρα (23.08) στις 09:00 και από τα δύο κανάλια πώλησης.

Την Τετάρτη (18.08) και την Πέμπτη (19.08) θα πωλούνται μόνο μεμονωμένα εισιτήρια για τον Ευρωαπαϊκό αγώνα.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
2310954099».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια