Μουργκ: “Θα κάνουμε αυτό που πρέπει στην Τούμπα”!


Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο πρώτο παιχνίδι με την Μποέμιαν κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στη ρεβάνς.

Ο Τόμας Μουργκ, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι και για το τι πρέεπει να αλλάξει η ομάδα, με φόντο το δεύτερο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός:

Για το τι συνέβη στην αναμέτρηση του Δουβλίνου κι έφερε την ήττα από την Μποέμιαν: “Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Από εκεί ξεκινούν όλα. Καταφέραμε να παίξουμε όπως θέλαμε μόνο στα πρώτα 10 λεπτά. Ήταν το διάστημα που κάναμε φάσεις, πιέσαμε σωστά, είχαμε εμείς τον έλεγχο της μπάλας και του ρυθμού. Όμως ήταν μόνο για 10 λεπτά. Οι Ιρλανδοί κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι τους και να έχουν εκείνοι τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ. Στο τέλος προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, είχαμε τις φάσεις για να φτάσουμε στην ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το ματς στην Τούμπα, να πάμε στην έδρα μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση”.

Για το το πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ: “Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα, δείξαμε το πως πρέπει να παίξουμε. Να έχουμε εμείς τη μπάλα, να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας και μέσα στην έδρα μας να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ανυπομονούμε να παίξουμε στην Τούμπα, που θα έχει και κόσμο κι είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα περάσουμε στον επόμενο γύρο”.

Για το αν η εικόνα των Ιρλανδών τους εξέπληξε: “Ξέραμε τα πάντα για αυτή την ομάδα. Ξέραμε ότι παίζει δυναμικά, ότι έχει 24 παιχνίδια μέχρι στιγμής και εμείς είχαμε μόνο τα φιλικά, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι απλά ένα γεγονός. Όπως γεγονός είναι ότι δείξαμε κάποια πράγματα στα πρώτα 10 λεπτά όμως αυτό δεν αρκεί, θα πρέπει να παίξουμε έτσι σε όλο το δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και έτσι θα έρθει η νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση”.


Πηγή:paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια