Ο Άκπομ και η υπεραριθμία στα φορ

 

Ο δανεισμός του Άκπομ μέχρι το καλοκαίρι του '22 έρχεται για να καλύψει το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος θα λείψει για ένα χρονικό διάστημα 4-6 μηνών. 

Δεδομένου πως ο Τσούμπα επιστρέφει για να αγωνιστεί, ο ΠΑΟΚ μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του Πορτογάλου θα έχει 3 ενεργούς φορ, ίδιο αριθμό δηλαδή με προηγουμένως, τον Άγγλο, τον Σφιντέρσκι και τον νεαρό Κούτσια. Ιδανικό πλήθος ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Δικέφαλος είναι πολύ πιθανόν τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη να έχει και μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ένταση, ταχύτητα και πάθος είναι μερικά από τα στοιχεία που θα προσθέσει ο 25χρονος στην επίθεση των Ασπρόμαυρων και σε συνδυασμό με τον μηδαμινό χρόνο προσαρμογής του, η άφιξη του μόνο άσχημη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ένα πρόβλημα, όμως, που μπορεί να δημιουργηθεί στο σύντομο μέλλον, είναι πως μετά την επιστροφή του Ολιβέιρα από τον τραυματισμό του, ο Δικέφαλος θα διαθέτει 3 πρωτοκλασάτους φορ (Κάρολ, Τσούμπα, Νέλσον) και τον νεαρό Κούτσια ως 4ο. 

Κατάσταση που είναι πολύ δύσκολη για τον Πορτογάλο, καθώς θα πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής ώστε να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και για τον Κούτσια στον οποίο δύσκολα θα δοθούν ευκαιρίες.

Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός, είναι γεννημένος το 2004, που σημαίνει πως μέχρι και του χρόνου θα έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται και με την Κ19 ωστόσο του επίπεδό του σίγουρα είναι πιο υψηλό ακόμα και από την Super League 2 όπου θα αγωνίζεται η Β΄ ομάδα των Ασπρόμαυρων.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαχειριστεί αυτό το θέμα η ομάδα και ο προπονητής. Ένα ενδεχόμενο είναι να πωληθεί ο Κάρολ Σφιντέρσκι τον Ιανουάριο, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει και μόνο ο χρόνος θα δείξει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια