Πιθανή σέντρα τον Σεπτέμβρη στο πρωτάθλημα!


Και η Γενική Συνέλευση της Πέμπτης δεν απέδωσε καρπούς (7-7 οι ψήφοι για την προκήρυξη) και τα περιθώρια για σέντρα την άλλη εβδομάδα στενεύουν ακόμα πιο πολύ, με το Σαββατοκύριακο 11-12/9 να είναι το επόμενο πιθανό σενάριο για σέντρα!

Πρωτάθλημα δεν θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και δεν φαίνεται να υπάρχει φως για την επόμενη εβδομάδα (28-29/8), αφού ούτε σήμερα υπήρξε συμφωνία για την προκήρυξη.

Στη νέα Γενική Συνέλευση που έγινε την Πέμπτη... επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι το πρωτάθλημα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τους μεν να θέλουν κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν και τους δε να προτείνουν να υπάρχει από τη σεζόν 2023-2024. Οι μεν για να το δεχτούν αυτό ζητούν παραπάνω χρήματα στο τηλεοπτικό τους συμβόλαιο για την επόμενη διετία. Ετσι, η ψηφοφορία που έγινε αναδείχτηκε 7-7 κι έτσι το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μοιάζει αγεφύρωτο.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, θα γίνει άλλη μια απόπειρα να βρεθεί λύση αν και κάτι τέτοιο όπως είπαμε και πιο πάνω δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Πρακτικά αυτό συμβαίνει ότι η επόμενη ημερομηνία - και βλέπουμε - είναι το 11-12 Σεπτεμβρίου. 

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό συμβόλαιο Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός έχουν στα χέρια τους μία πρόταση από την COSMOTE TV ύψους περίπου 1.3 εκατ ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μόνος του. 

Πηγή: gazzetta.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια