Με το αβαντάζ της έδρας για την πρόκριση!


Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Δουβλίνο από την Μποέμιανς, και πλέον καλείτε να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στην έδρα του. 

Ο δικέφαλος ωστόσο έχει στην διάθεσή του ένα πολύ μεγάλο όπλο, που δεν είναι άλλο από την κατάμεστη Τούμπα. 

Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να πέρασε από την Τούμπα και να μην "υπέφερε". Ακόμα και μεγάλοι σύλλογοι δυσκολεύονταν όταν έρχονταν στην έδρα του ΠΑΟΚ. Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Νάπολη, Άγιαξ και Μπάγιερν είναι τα πιο κλασικά παραδείγματα. Εάν συνυπολογίσουμε πως η αδύναμη στα εκτός έδρας παιχνίδια (όπως σας αποκαλύψαμε στην ανάλυσή της) Μποέμιανς είναι μια ομάδα που δεν έχει μεγάλη πείρα από Ευρώπη, και αναμφίβολα δεν είναι η πιο δυνατή ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, τότε καταλαβαίνουμε πως οι ασπρόμαυροι έχουν ένα μεγάλο "αβαντάζ", το όπιο δεν πρέπει να αφήσουν να πάει χαμένο. 

Δεν θα σταθώ καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Όποιος παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι έβγαλε τα συμπεράσματά του. Το θέμα είναι το τι θα κάνει η ομάδα από εδώ και πέρα. Η πρόκριση παραμένει στα χέρια του δικεφάλου, και ας λένε τα δικά τους οι Ιρλανδοί. Ο ΠΑΟΚ δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια