Κάρτερ: «Ανυπομονώ να γνωρίσω τους οπαδού!»


Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ έκανε ο Τζος Κάρτερ και στάθηκε , μεταξύ άλλων, στην επιστροφή των φιλάθλων στο Παλατάκι, υπογραμμίζοντας ότι ανυπομονεί να τους γνωρίσει από κοντά, καθώς έχει ακούσει πολλά για αυτούς όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: 

«Ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ και θα συναντήσω ανθρώπους που γνωρίζω. Είναι όμορφο που επέστρεψα».

Για τις φετινές υποχρεώσεις της ομάδας, που περιλαμβάνουν και το BCL: 

«Είναι καλό που επιστρέφω. Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα «κομμάτια» στο ρόστερ για να τα πάμε καλά. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά και να συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Για το πιο σημαντικό «κομμάτι» της ομάδας: 

«Νομίζω ότι θα πάω με την επιλογή του Μάλκομ Γκρίφιν. Μας δίνει ενέργεια στη μάχη, θεωρώ ότι είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της ομάδας».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, και το δικό του μήνυμα: 

«Νιώθω εξαιρετικά. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Έχω ακούσει πολλά για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και ανυπομονώ να τους δω σε δράση. Όλοι είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουν, θα μας δώσουν μεγάλη ενέργεια στα παιχνίδια».

Πηγή: inpaok


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια