Πρώτο "τέστ" για τον ΠΑΟΚ Β'!


Το πρώτο του φιλικό θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 18:00 η νεοσύστατη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του θα δώσουν φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τα Τρίκαλα στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων, σε ένα παιχνίδι που μάλιστα θα είναι "ανοιχτό" για το κοινό όπως αναφέρει και η θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΤ:

"Φιλική αναμέτρηση με τον Παοκ Β διεξάγει ο ΑΟΤ το Σάββατο 28.08.2021 στις 18.00, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΑΟΤ , ο Παοκ Β αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ, όπου ο τεχνικός του συλλόγου μας θα βγάλει σίγουρα χρήσιμα συμπεράσματα. Το παιχνίδι θα έχει προπονητικό χαρακτήρα. 

Με νεώτερη ενημέρωση από την ένωση επαγγελματικου ποδοσφαίρου SL2, ενημερώνουμε πως η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμενους θεατές η ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ το τελευταίο εξάμηνο και ως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτου αριθμού θεατών για μη εμβολιασμενους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

• Οι ανήλικοι ανω των δώδεκα ετών και έως δεκαεπτά ετών, προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δυο (72) ωρών η rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

• Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικο self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα."Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια