Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Λιάγιτς

Στην κορύφωσή της βρίσκεται για τον ΠΑΟΚ η διαδικασία επιλογής και απόκτησης επιτελικού μέσου. Τα χρονικά περιθώρια άλλωστε έχουν στενέψει, η μεταγραφική περίοδος λήγει αύριο Τρίτη (31/8) ενώ το κλαμπ έχει διορία να δηλώσει στην UEFA ποδοσφαιριστή μέχρι την Πέμπτη (2/9) προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa Conference League.

Έτσι οι επιτελείς της ΠΑΕ κάνουν το τελικό ξεσκαρτάρισμα στα διαθέσιμα 10αρια, εκτός φυσικά από τον Τζιοβίνκο, η υπόθεση του οποίου είναι πάντα ανοιχτή, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο Αντέμ Λιάγιτς.

Ο Σέρβος χαφ της Μπεσίκτας έχει συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου με την ομάδα του αλλά δεν υπολογίζεται από τους Τούρκους και αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη. Σημειώνεται πάντως πως το υπάρχον συμβόλαιο του 29χρονου, με μεγάλη καριέρα σε Ρόμα, Τορίνο, Φιορεντίνα, φτάνει περίπου στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που δείχνει ότι η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή όσο υπολογίζεται.

Δύσκολη και ακριβή είναι και η υπόθεση του Λούκας Πέρεθ, το κασέ του οποίου τοποθετείται πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια