Οι προϋποθέσεις για τον Τσέχο αριστερό οπισθοφύλακα

Ο Τσέχος δημοσιογράφος, Γιακούμπ Κονέτσνι, μίλησε για την περίπτωση του αριστερού οπισθοφύλακα της Σλάβια Πράγας, Γιαν Μπορίλ. Ο παίκτης αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ κι απασχολεί εδώ και καιρό τους ασπρόμαυρους. Στις δηλώσεις του ο Κονέτσνι ανέλυσε τις προϋποθέσεις για τη μεταγραφή του παίκτη, αλλά και τα δεδομένα, που επικρατούν μετά το τελευταίο του παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Έπαιξε χθες μετά από αρκετό καιρό ο Μπόριλ κόντρα στη Μπάνικ, σε ένα ματς όπου η Σλάβια κέρδισε με 4-0 και ο αρχηγός της έπαιξε πολύ καλά. Άργησε να παίξει γιατί γύρισε τραυματίας από το Euro και ο άλλος αριστερός μπακ, ο Όσκαρ, είναι τιμωρημένος για το ματς με τη Λέγκια και έτσι ο Μπόριλ χρειαζόταν χρόνο συμμετοχής”.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ:
“Όλα είναι πιθανά, φυσικά είναι προς πώληση αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο. Με ένα ποσό περίπου γύρω στο 1-1,5 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Εγώ μαθαίνω πως τον θέλει πολύ ο προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι πολύ ζεστή η διοίκηση. Είναι 50-50 να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται πραγματικά τότε θα γίνει πραγματικά. Η ελληνική ομάδα πρέπει να δείξει την απαραίτητη επιθυμία και το απαραίτητο ενδιαφέρον και όχι απλά να συζητάει”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια