Έρχονται Μπάμπα ή Μπορίλ και ο αντικαταστάτης του Τζολη!


Μέχρι σήμερα το βράδυ, ο δικέφαλος περιμένει απάντηση από την Τσέλσι για τον εκ νέου δανεισμό του Μπάμπα Ραχμάν. Όπως γράψαμε εξ αρχής δεν υπήρχε συμφωνία ούτε οι δύο πλευρές ήταν κοντά στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή καθώς όλα θα κριθούν από την απάντηση των Λονδρέζων, στους οποίους ο ΠΑΟΚ έδωσε διορία ως το βράδυ της Τρίτης.

Σε περίπτωση, που οι Άγγλοι πουν το «ναι» ο Γκανέζος αριστερός μπακ θα έρθει άμεσα Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής από τη στιγμή, που το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Τούμπα.

Αν η απάντηση της Τσέλσι είναι αρνητική, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία με τον Τσέχο Γιαν Μπόριλ της Σλάβια Πράγας. 

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναμονή και για τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και έχει προχωρημένες συζητήσεις με άλλο «δεκάρι» καθώς δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Χρήστου Τζόλη, που θα ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή του στη Νόριτς, ο δικέφαλος βρίσκεται μια ανάσα από ποιοτικό εξτρέμ, που θα πάρει φανέλα βασικού με το που θα έρθει.

Ο ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Τούμπα είναι κοντά στα 30, Ευρωπαίος, όχι τόσο γρήγορος και το όνομα του θα ενθουσιάσει.

Πηγή: sportime.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια