Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ ο Κλάεσον!


Παίκτη που θα κάνει τη διαφορά ψάχνει ο ΠΑΟΚ και ο νούμερα ένα στόχος του είναι ο Βίκτορ Κλάεσον. Ο 29χρονος άσος είναι πλέον βασικός υποψήφιος για τη θέση, μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί θα αλλάξει επίπεδο μεσοεπιθετικά τον Δικέφαλο. Το PAOK COMMUNITY σας είχε ενημερώσει πρώτο για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου. 

Η διοίκηση Σαββίδη εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει αίσθηση στη μεταγραφική αγορά, στοχεύοντας σε περιπτώσεις από το πάνω ράφι που απαιτούν πολλά χρήματα αλλά θα δώσουν πινελιές πολυτελείας στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό τουλάχιστον «μαρτυρά» και η περίπτωση του 29χρονου Σουηδού που βρίσκεται στα ραντάρ του Δικεφάλου και εξετάζεται από τους επιτελείς της ομάδας.

Η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του, εν προκειμένω η πώληση του Χρήστου Τζόλη ανήκει στα βιβλία της ιστορίας για τους Θεσσαλονικείς που προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα, «χτυπώντας» ονόματα που θα «σηκώσουν» την Τούμπα στο πόδι. Και το όνομά αυτού; Bίκτορ Γιόχαν Αντόν Κλάεσον! Ένας ντριμπλέρ για τα αριστερά της επίθεσης, με θέαμα και ουσία στο παιχνίδι του που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και φαντάζει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή!

Μια υπόθεση που δεν φαντάζει καθόλου εύκολη δεδομένου πως η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ και ο Κλάεσον δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, επιχειρεί να ταράξει τα μεταγραφικά νερά, δουλεύοντας εντατικά την περίπτωσή του και με βάση τις προθέσεις του να βάλει βαθιά το χέρι, μοιάζει πιθανό να γίνει πραγματικότητα, παίζοντας με καλές πιθανότητες γι' αυτήν την εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή!

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια