Τι ισχύει με τα εισιτήρια για Τούμπα

Οι ασπρόμαυροι» υποδέχονται την Πέμπτη την Μποέμιαν με στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου παιχνιδιού και στην προσπάθεια τους αυτή θα έχουν την στήριξη του κόσμου που θα δώσει και πάλι το παρών, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ήδη, περισσότεροι από 4.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους και για τη νέα σεζόν.

Με τα υπόλοιπα διαθέσιμα διαρκείας να «απελευθερώνονται» από τις 16/8, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει τα εισιτήρια για την ρεβάνς με την Μποέμιαν το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν αποκλειστικά οι πλήρως εμβολιασμένοι φίλαθλοι ή όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού φιλάθλων για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως 15 ετών.

Οι ανήλικοι 12 έως 15 ετών για την είσοδο τους στο γήπεδο προσκομίζουν PCR test που έχει γίνει εντός 72 ωρών ή rapid test που έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών, πριν την διεξαγωγή του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται στο γήπεδο και με αρνητικό self test το οποίο έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι το ανώτατο όριο προσέλευσης ισούται με το 85% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια