Βιειρίνια: "Έχουμε ξεκάθαρο στόχο και ήρθαμε να τον πετύχουμε"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μια ημέρα πριν από την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Μποέμιαν στο Δουβλίνο.

Ο Πορτογάλος σημείωσε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει έναν στόχο και αυτόν θέλει να πετύχει.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε όμως ένα ξεκάθαρο στόχο και ήρθαμε εδώ για να τον πετύχουμε».

Για την διαφορά στις θερμοκρασίες μεταξύ Θεσσαλονίκης και Δουβλίνου:

«Έχουμε δουλέψει σε ίδιες θερμοκρασίες στην Ολλανδία. Γνωρίζουμε πως ο καιρός στην Ελλάδα είναι τελείως διαφορετικές. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας, άσχετα με τις συνθήκες που υπάρχουν».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο ίδιος ξεκινάει από την αρχή της προετοιμασίας μαζί με την ομάδα, σημείωσε:

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν και να την ολοκληρώσουμε με happy end όπως πέρυσι. Φέτος έχω κάνει προετοιμασία και θα είμαι πιο έτοιμος από την αρχή. Δεν έχει σημασία τι θα κάνει ο καθένας ατομικά. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ξεκινώντας από αύριο».

Τι είναι αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ώστε να πετύχει ξανά;

«Ξέρουμε πως τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Φέτος έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σίγουρα η συγκέντρωση στο κάθε παιχνίδι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε παντού. Το σημαντικό όμως είναι το αυριανό παιχνίδι».

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια