Κοιτάει Γκάρι Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ!


Τον ξέρουν, τους ξέρει και ασφαλώς μετά την πώληση του Χρήστου Τζόλη μπορεί να αποτελέσει την ιδανική προσθήκη για τα «φτερά». Γκάρι Ροντρίγκες από τη μίαΑντρίγια Ζίβκοβιτς από την άλλη. Ασφαλώς και θα αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ σε μια τέτοια περίπτωση.


Έλα που όμως αυτή η περίπτωση παραμένει αρκετά δύσκολη. Και κάτι παραπάνω από δύσκολη, διότι το καθεστώς του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήριο παραμένει μπερδεμένο.


Υπάρχουν οι αντικειμενικές δυσκολίες. Αυτές δεν είναι άλλες από το γεγονός πως έχει ακόμα συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ, ως το 2023. Με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα τέσσερα εκατ. ευρώ. Ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη, αλλά οι πολλοί ατζέντηδες που είναι μπλεγμένοι στην ιστορία δεν είναι απλό να παραμερίσουν την προμήθεια που έχουν να λάβουν.


Ο Ροντρίγκες είναι διατεθειμένος να ρίξει τις αποδοχές του. Μέχρι ένα σημείο. δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη όμως. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε δύο φορές (πέρυσι και φέτος) και δεν. Η Αλ Ιτιχάντ και ο παίκτης όμως επιθυμούν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και με χαρά θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ.


Ενδεχομένως ο δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, όπως έγινε και με τη Φενέρ παλαιότερα, να είναι ο μόνος δρόμος. Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν την υπόθεση και περιμένουν…


Πηγή: sportime.grΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια