Γκαρσία σε παίκτες του ΠΑΟΚ Β: «Πάμε για την πρωτιά!»

Εδώ και λίγες μέρες, ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν για την νέα σεζόν. 

Πολλοί εκτιμούν ότι ο ΠΑΟΚ Β΄, από την στιγμή που είναι ομάδα χωρίς δικαίωμα ανόδου από την Super League 2, δεν έχει ουσιαστικά στόχο, ωστόσο, στο μυαλό του Γκαρσία το εγχείρημα είναι εντελώς διαφορετικό και φρόντισε να το δείξει από την πρώτη κιόλας ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές. 

«Πάμε για την πρώτη θέση, αυτός είναι ο στόχος μας, γι’ αυτό θα δουλέψουμε», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα προς όλη την ομάδα που έχει σχηματιστεί σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με παίκτες που θα αποκτηθούν και κυρίως με εκείνους που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο. 

Το πόσο απαιτητικός είναι ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται και από το πρόγραμμα προπονήσεων. Από την δεύτερη κιόλας μέρα άρχισαν οι διπλές προπονήσεις (οι πρωινές ακόμη και πριν τις 7:30), γιατί ο 44χρονος τεχνικός θέλει η ομάδα του να λειτουργήσει σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα. 

Προφανώς, μέσα σ’ όλα υπάρχει και το δικό του προσωπικό κίνητρο, όπως και των παικτών που θέλουν να δείξουν ότι δικαιούνται να είναι σε αυτή την ομάδα.

Πηγη: metrosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια