Θυρα 4: Κριτική πάρα την πρόκριση!

Το πιο δυναμικό κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ, η Θύρα 4 με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε το μήνυμα σε όλους παρά την πρόκριση του Δικεφάλου κόντρα στη Μποέμιαν.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει: «Η ομάδα σήμερα έκανε ευτυχώς το καθήκον της και προκρίθηκε, έστω και καρδιοχτυπώντας, επί των ημιεπαγγελματιών αντιπάλων της. Τα επίσημα παιχνίδια πλέον ξεκίνησαν και η συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα δεν θα είναι εύκολη. 

Το ήδη απο τον περασμένο χρονο  ελλιπές ρόστερ είναι ακόμα άδειο, βασικές ανανεώσεις δεν εχουν γίνει και οι μεγαλοι σε μ.ο. ηλικίας παίκτες γίνονται κατά ένα χρόνο μεγαλύτεροι. Υπό αυτές τις συνθήκες (ελπίζουμε τα πράγματα να αλλάξουν τις επόμενες ημέρες δραστικά) είναι ανώφελο να μιλάμε για τίτλους και διακρίσεις. Καλό θα είναι η διοίκηση να μιλήσει ειλικρινά στον κόσμο, καθώς η ομάδα μοιάζει παρατημένη. 

Ενημερώνουμε όμως, πως στην απευχόμενη περίπτωση αποτυχίας, φέτος υπεύθυνοι δεν θα ειναι ουτε οι ποδοσφαιριστές, ουτε ο προπονητής, ουτε η κακιά μας η τύχη. Αλλάξτε ρότα όσο είναι καιρός».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια