Καταθέτει πρόταση 1,5 εκατ. στη Μπεσίκτας για Λιάγιτς!


Η Μπεσίκτας επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Άντεμ Λιάγιτς, την ώρα που ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση 1.5 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό!

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες της Μπεσίκτας, οι οποίοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ, κάτι που καταγράφεται ανοιχτά και από τα ΜΜΕ της χώρας...

Αναμφίβολα δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση καθώς το κασέ του Λιάγιτς αγγίζει τα τρία εκατ. ευρώ (σ.σ. ενδεχομένως και κάτι παραπάνω), ωστόσο, η Μπεσίκτας θα παίξει κομβικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις δεδομένης της επιθυμίας της να απαλλαγεί από ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο...

Οι Τούρκοι βρίσκονται σε αναμονή της πρότασης του ΠΑΟΚ, η οποία θα κατατεθεί άμεσα και θα αγγίζει το 1.5 εκατ. ευρώ, με τους Τούρκους να υπογραμμίζουν πως: «Η Μπεσίκτας θα απαλλαγεί από το ήμισυ σχεδόν του συμβολαίου του εάν τελειώσει η δουλειά».

Το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά στην υπόθεση, δείχνει διαθέσεις με την πρόταση που καταθέτει και μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η υπόθεση τις επόμενες ώρες, δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει αύριο Τρίτη (31/8).

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια