Τινάζει την μπάνκα η Νόριτς – Προσφέρει 12 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ!


Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα στη μεταγραφική υπόθεση του 19χρονου επιθετικού καθώς η Νόριτς επανήλθε με νέα μεγάλη πρόταση και πλέον προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Η αγγλική ομάδα θέλει διακαώς τον νεαρό επιθετικό και ο Χρήστος Τζόλης δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα ξανά συμπαίκτης με τον Δημήτρη Γιάννουλη αφού η Νόριτς ανέβασε κι άλλο την προσφορά της στους «ασπρόμαυρους».

Τα «Kαναρίνια» θέλουν πάση θυσία να εντάξουν στο δυναμικό τους ενόψει της συμμετοχής στην Premier League τον διεθνή άσο και πλέον δίνουν 10 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ άμεσα και δύο ακόμα σε μορφή μπόνους όπως επίσης και ποσοστό μεταπώλησης.

Η Νόριτς «χρυσώνει» τον γεννημένο το 2002 ποδοσφαιριστή, προσφέροντάς του τουλάχιστον τετραπλάσιες αποδοχές από αυτές, που έχει στον ΠΑΟΚ σήμερα ενώ και ο Γιαννούλης ήρθε σε επαφή μαζί του τον προηγούμενο καιρό, όσο η ομάδα του Κάροου Ρόουντ πιέζει για την απόκτησή του.

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι πολύ καλή και φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο να αρνηθεί από τη στιγμή ειδικά, που δεν υπάρχει άλλη ομάδα να προσφέρει αντίστοιχα ποσά. Η μοναδική άλλη πρόταση, που έχει έρθει στα γραφεία της Μικράς Ασίας είναι από την Μπριζ, η οποία προσέφερε 7,5 εκατομμύρια, προσφορά, που απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου.

Το θέμα είναι ανοιχτό και αναμένεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια