Τετραήμερο... "φωτιά"!

 

Ένα "καυτό" τετραήμερο περιμένει τον δικέφαλο, γεμάτο εξελίξεις τόσο στα μεταγραφικά, όσο και στα αγωνιστικά του ζητήματα. 

Αρχικά σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να ανακοινωθεί επίσημα ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την 2η μεταγραφή των ασπρόμαυρων για φέτος.

Το απόγευμα ο δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στην Τούμπα, στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση για την καλοκαιρινή προετοιμασία, στην οποία ο Λουτσέσκου αναμένεται να δοκιμάσει αρκετά πράγματα ώστε να πάρει μια πρώτη εικόνα από τους παίκτες του.

Επιπροσθέτως, την Δευτέρα 12 του μηνός είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας για το Άπελντορν της Ολλανδίας, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, που διαρκέσει έως και τις 26 Ιουλίου.

Ακόμα δεν αποκλείετε να έχουμε και μεταγραφικές εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, ειδικά με την περίπτωση του μέσου, μιας και ο Λουτσέσκου θα ήθελε να έχει διαθέσιμο έναν κεντρικό από την αρχή της προετοιμασίας. Τέλος θυμίζουμε πως εκκρεμεί και η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Τζίμα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Σίγουρα πρόκειται για ένα γεμάτο "φωτιά" τετραήμερο, όπου σίγουρα τα νέα θα είναι πολλά. Εσείς θα μάθετε τα πάντα πρώτοι, όπως πάντα, μέσα από το PAOK COMMUNITY.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια