Ολιβέιρα: "Ο Λουτσέσκου έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου!"


Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος στάθηκε τόσο στον ρόλο που έπαιξε ο Λουτσέσκου στην απόφασή του, όσο και στο τι μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα;

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ, καθώς κι ενθουσιασμένος που θα αρχίσω να προπονούμαι, να παίζω και να γνωρίζω όλους τους νέους μου συμπαίκτες, φυσικά και τον προπονητή με τον οποίο έχω ήδη μιλήσει, αλλά θα ήθελα να τον γνωρίσω και από κοντά. Τα πρώτα συναισθήματα, λοιπόν, είναι χαρά και ενθουσιασμός».

Πιστεύεις το ελληνικό κοινό έχει δει τον πραγματικό Ολιβέιρα;

«Θα έλεγα ότι η πρώτη μου σεζόν ήταν πάρα πολύ καλή. Κάποια στιγμή αντιμετώπισα κάποιους μικροτραυματισμούς αλλά γενικά εξελίχθηκε όμορφα. Η δεύτερη σεζόν δεν ήταν πολύ καλή. Νομίζω ότι δεν πλησίασα καν τις πραγματικές μου δυνατότητες. Ξέρω τους λόγους που συνέβη αυτό, αλλά δεν είμαι ο τύπος που του αρέσει να βρίσκει δικαιολογίες. Μένω, λοιπόν στο γεγονός ότι η πρώτη μου σεζόν ήταν υπέροχη και η δεύτερη όχι στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορώ να φτάσω».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να διαλέξεις τον ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω ότι ο προπονητής έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο. Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο για τον τρόπο που σκέφτεται, για το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του και για πολλά ακόμη πράγματα συνειδητοποίησα ότι ήταν για εμένα μια μεγάλη ευκαιρία να έρθω εδώ. Επίσης, ο ίδιος ο σύλλογος, που ξέρω ότι είναι ισχυρός και πάντα αγωνίζεται για τη νίκη και για να κερδίζει τίτλους ήταν δύο από τους κυριότερους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια