Το πίστεψε ο Ουαγκέ, σύντομα πίσω!

Δύσκολα. Αυτή ήταν η λέξη που ακούγαμε συνεχώς σε ότι είχε να κάνει με τον νεαρό παίκτη που αγωνίστηκε σε εμάς ως δανεικός. Δύσκολα, θα ξανά παίξει, Δύσκολη κατάσταση, πολύ άσχημο χτύπημα, δύσκολος ο δρόμος που έχει μπροστά του. 

Η συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ήταν αρκετά συγκινητική για όλους μας. Ένα παιδί με όνειρα, ήρθε από την μεγάλη Μπάρτσα στον ΠΑΟΚ, και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να θυσιάσει το γόνατο του ώστε να μην δεχτούμε γκολ. Στο τέλος της ημέρας, δεν άξιζε, η υγεία του είναι απείρως πιο σημαντική από το παιχνίδι, όμως δεν μπορούμε παρά να λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο, όχι μονάχα γιατί μας έσωσε, αλλά για την ψυχή που έδειξε.

Όλα τότε ήταν πολύ μαύρα για τον παίκτη, όμως ο κάθε αθλητής, και ιδιαίτερα σε αυτήν την ηλικία, έχει το δικαίωμα να παλέψει ώστε να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά. Κάτι τέτοιο θέλει να κάνει και ο γνώριμος μας Ουαγκέ, και παρότι όλα φαινόταν μαύρα, πλέον υπάρχει φως.

Όλα δείχνουν πως ο 22χρονος παίκτης, μέσα σε δύο μήνες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση! Μάλιστα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Ουαγκέ έχει ήδη περάσει τα ιατρικά στην Μπαρτσελόνα, με τις προπονήσεις των Μπλαουγκράνα να ξεκινούν από αύριο. (Δευτέρα 12/7).

Μόνο μπράβο σε αυτόν τον παίκτη που δεν τα έβαλε κάτω! Πίσω στην δράση το συντομότερο! 

Ναι, ήταν δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια