«Δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο Κάρολ»!


Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK COMMUNITY, ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφή.

Για το ζήτημα του Πολωνού φορ μίλησε ο ατζέντης του, Μάριους Πιεκάρσκι, υπογραμμίζοντας ότι ο Δικέφαλος ετοιμάζει ένα νέο «καλό» συμβόλαιο για τον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα υποστήριξε ότι ήρθε πρόταση από την Κίνα για τον διεθνή επιθετικό, η οποία και απορρίφθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε πολωνικά ΜΜΕ: 

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κάρολ, αλλά έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει πρόθεση να το πουληθεί εκ μέρους του συλλόγου. Οι Έλληνες δεν θέλουν να τον πουλήσουν κάτω από 7.500.000 ευρώ , ενώ έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο. Όλες οι προσφορές απορρίπτονται».

Για την επιστροφή του Λουτσέσκου και το νέο του συμβόλαιο επεσήμανε:

«Ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, είχε φέρει τον Κάρολ στην ομάδα πριν 2,5 χρόνια και κέρδισε την εμπιστοσύνη του. Ο Λουτσέσκου ελπίζει ότι μπορεί να βασιστεί τώρα επάνω του. Δεν είναι ξεκάθαρο συμπέρασμα ότι θα παραμείνει, αλλά ετοιμάζεται ένα νέο, καλό συμβόλαιο για αυτόν».

Τέλος ο Πιεκάρσκι τόνισε:

«Γιατί να μην επεκτείνει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ εάν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέω ότι ο Κάρολ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιο και να μπει νέα ρήτρα για το ενδεχόμενο πώλησης του κρατώντας την πόρτα ανοιχτή. Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα και, δεν… τρελαίνεται για να πάρει μεταγραφή. Όταν γεμίσει και πάλι η Τούμπα θα είναι μεγάλη χαρά να παίζει εκεί. Σίγουρα, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό όπως άλλα στην Ευρώπη, από την άποψη της έντασης και της δημοτικότητας, αλλά ήταν μια καλή κίνηση να πάει στον ΠΑΟΚ. Σκοράρει τακτικά, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε. Παντρεύτηκε, έχει ένα παιδί, ζουν καλά εκεί και δεν υπάρχει λόγος να φύγει».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια